Over Mij 2016-11-21T13:52:16+00:00
over mij
over mij

Hey, ik ben Nathalie.

Ik loop graag, lees veel en herbekijk momenteel (weer eens) alle afleveringen van de Gilmore Girls. Ik heb daarnaast ook 4 mannen in huis. Een “man-man”, een “kleine-man” en twee erg harige honden-mannen. Dat houdt een mens wel bezig.

Chevaliers des Pieds is de eerste Belgische webshop voor fabulous, fashionable en ethisch verantwoorde footwear. Het idee is mooi in al zijn eenvoud:

schoenen zonder schuldgevoelens.

Op deze website heb je de zekerheid dat de schoenen die je er vindt allemaal met respect zijn gemaakt. Mens, dier, milieu èn mode; hier delen ze allemaal de eerste plaats.

about me

De wereld van de ondergang redden, is maar een klein aspect van mijn leven. Ook al heb ik een warm hart voor mijn medemensen en fluffy beestenvrienden, ik zie er eigenlijk ook gewoon graag leuk uit, net zoals iedereen. En dat leidde een paar jaar geleden tot onprettige frustraties.

Waar vond ik schoenen die én modebewust én ethisch verantwoord waren?

Op dat moment was ik al meer dan 20 jaar overtuigd vegetariër, maar de enige schoenen die het daglicht mochten zien, waren allemaal uit leer gemaakt. Toen gingen er belletjes rinkelen. Mijn roeping!

In 2013 deed ik voor het eerst de virtuele deuren van mijn online boutique open. Lucky me!