Gebazel van een jonge ondernemer

Ondertussen zijn er al iets meer dan 6 weken verstreken sinds die wonderlijke dag dat deze website online ging. Hieronder – voor jouw inspectie – 6 ietwat interessante feiten over mijn weeeeee-ken-lange ervaring als zelfstandige:

1. Ik heb mij van de 23 verschillende modellen die ik verkoop nog maar 3 modellen toegeëigend. (Waar is mijn medaille?)

2. 5197 mensen hebben de website al bezocht, maar hier een erg vreemd en onbegrijpelijk feit: niet iedereen van die 5197 mensen heeft een paar schoenen gekocht. What’s up with THAT, people ?!

3. Ik heb nog maar 1 extra Dummie-achtig boek gekocht, nl. Online Marketing Expert In Eèn Week. 5 weken later voel ik dat het boek niet waarmaakt wat het belooft.

4. Ik heb met grote jaloerse ogen naar Ellen Kegels van LN Beanies gekeken, toen ze op een seminarie kwam vertellen dat ze soms op haar website maar 8 artikels per dag verkoopt. Gelukkig kwam ik enkele seconden later weer terug tot mezelf en dacht ik: YOU GO GIRL!

GIRLPOWER

Girlpower

5.  Na 5 weken zelfstandigheid werd ik gevraagd om wijze woorden te spreken over het ondernemerschap (uit de ogen van een beginneling) en leerde ik van mezelf dat ik wel voor een groep kan spreken. De rode stress-wangen waren dan ook goed verstopt onder een dikke laag fond de teint.

6. Ik heb zin in de toekomst! Door een gezellige samenwerking met Atelier Pistolet zullen in november en december mijn producten en ik te bewonderen en te bepotelen zijn in het Centraal Station. Hopelijk kunnen mensen door het voelen en proberen van deze geweldige schoenen over hun vooroordeel geraken dat schoenen die niet van leer zijn, nooit kwaliteit kunnen zijn..  Jij komt toch ook?

 

Als uitsmijter een impressie van Chevaliers Des Pieds… The Beginning! Ik zie je over een paar weken wel weer terug met meer verhaaltjes van deze eco chique diva-wannabe vol  hondenhaar!

 

Chevaliers Des Pieds The Beginning

 

 

Door |2016-11-21T13:52:25+00:00oktober 11th, 2013|All about Nathalie, Eco Fashion, Startup|1 Reactie

Eén reactie

  1. Hilde Torfs 12/10/2013 om 10:32 - Antwoorden

    Alweer een super tof bericht van onze Shoe-Diva! Het gaat er bij mij niet in dat niet meer flashy jonge en minder jonge, mode en milieubewuste dames staan te springen om ook zoiets moois aan hun voetjes te willen! O.K., het is crisis maar dat wil toch nog niet zeggen dat wij blootvoets moeten lopen! Wees eerlijk, qua prijs en kwaliteit zijn het pareltjes, wat houdt jullie dan nog tegen? Blijf je twijfelen, doe dan als ik en kom zeker in november en december langs bij haar shop in het centraal station van Antwerpen!
    See you there!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.