Gebazel van een jonge ondernemer

Ondertussen zijn er al iets meer dan 6 weken verstreken sinds die wonderlijke dag dat deze website online ging. Hieronder – voor jouw inspectie – 6 ietwat interessante feiten over mijn weeeeee-ken-lange ervaring als zelfstandige:

1. Ik heb mij van de 23 verschillende modellen die ik verkoop nog maar 3 modellen toegeëigend. (Waar is mijn medaille?)

2. 5197 mensen hebben de website al bezocht, maar hier een erg vreemd en onbegrijpelijk feit: niet iedereen van die 5197 mensen heeft een paar schoenen gekocht. What’s up with THAT, people ?!

3. Ik heb nog maar 1 extra Dummie-achtig boek gekocht, nl. Online Marketing Expert In Eèn Week. 5 weken later voel ik dat het boek niet waarmaakt wat het belooft.

4. Ik heb met grote jaloerse ogen naar Ellen Kegels van LN Beanies gekeken, toen ze op een seminarie kwam vertellen dat ze soms op haar website maar 8 artikels per dag verkoopt. Gelukkig kwam ik enkele seconden later weer terug tot mezelf en dacht ik: YOU GO GIRL!

GIRLPOWER

Girlpower

5.  Na 5 weken zelfstandigheid werd ik gevraagd om wijze woorden te spreken over het ondernemerschap (uit de ogen van een beginneling) en leerde ik van mezelf dat ik wel voor een groep kan spreken. De rode stress-wangen waren dan ook goed verstopt onder een dikke laag fond de teint.

6. Ik heb zin in de toekomst! Door een gezellige samenwerking met Atelier Pistolet zullen in november en december mijn producten en ik te bewonderen en te bepotelen zijn in het Centraal Station. Hopelijk kunnen mensen door het voelen en proberen van deze geweldige schoenen over hun vooroordeel geraken dat schoenen die niet van leer zijn, nooit kwaliteit kunnen zijn..  Jij komt toch ook?

 

Als uitsmijter een impressie van Chevaliers Des Pieds… The Beginning! Ik zie je over een paar weken wel weer terug met meer verhaaltjes van deze eco chique diva-wannabe vol  hondenhaar!

 

Chevaliers Des Pieds The Beginning