Feelgoodz2018-05-06T19:40:50+00:00

De man zelf, Kyle Berner – CEO van Feelgoodz

Wat zijn Feelgoodz?

Kyle, Oprichter van Feelgoodz vertelt:

Het begon allemaal toen ik met de rugzak rondtrok in Thailand. Op een avond slenterde ik over een marktje in Bangkok toen mijn flip flops plots het leven lieten. Omdat ik een nieuw paar nodig had, stapte ik af op een verkoper met een mooie kraam in de vorm van een boom. Zijn flip flops hingen allemaal aan de takken van die boom te bengelen. Het paar dat ik daar paste was geweldig!

Blij om niet meer blootsvoets te moeten rondlopen, was ik wel nieuwsgierig naar waarom dit de meest comfortabel sandalen waren die ik ooit gedragen had. Ik ontdekte toen dat die flip flops gemaakt worden van 100% natuurlijke rubber, afgetapt van Thaise Rubberbomen, en dat de lokale boeren erg goed waren in de duurzame extractie van dat rubber. Ik was compleet gefascineerd. De combinatie van comfortabele en duurzame flip flops sprak me zo aan dat ik 2008 Feelgoodz oprichtte.

Tegenwoordig reis ik nog steeds graag naar afgelegen gebieden om nieuwe ambachtelijke technieken te ontdekken. Ik wil jullie de beste producten brengen en ben verheugd dat onze partners in Thailand, Guatemala, Pakistan en Vietnam allemaal meehelpen om comfortabele, volledig natuurlijke schoeisel te maken.

BEKIJK DE FEELGOODZ COLLECTIE