Wat zijn de verschillende betaalmogelijkheden en welke is de beste?

We houden het graag gemakkelijk voor je. Je kan òf met je gewone bankkaart betalen òf met een kredietkaart via PayPal òf zelf later rechtstreeks overschrijven.

  • Zo betaal je met je gewone bankkaart: Selecteer de optie Bancontact / Mister Cash in het betaalscherm. In het volgende scherm vul je je kaartnummer (dat staat op je bankkaart, maar is niet hetzelfde als je rekeningnummer) en de vervaldatum in (maand en jaar, dat staat ook op je kaart). Als deze gegevens correct zijn, kan je vervolgens betalen in je vertrouwde online bankomgeving, met de kaartlezer die je altijd gebruikt voor internetbankieren.
  • Zo betaal je met je kredietkaart: Kies voor PayPal / Kredietkaart. Als je al een Paypal-account hebt, kan je in het volgende scherm inloggen. Je hebt echter helemaal geen account nodig om met je kredietkaart te betalen. Je kan immers ook onderaan kiezen voor de optie, ‘Betalen als gast’. In de sterk beveiligde PayPal omgeving kan je dan je kredietkaartgegevens invullen en de betaling afhandelen.
  • Zo betaal je per overschrijving: Kies voor “Overschrijving” in het betaalscherm. Nadat je daarna op “PLAATS BESTELLING” hebt geklikt, is je bestelling definitief voor je gereserveerd. Je krijgt dan een orderbevestiging met onze bankgegevens. Gelieve daarna zo snel mogelijk het orderbedrag over te schrijven naar onze rekening met je bestelnummer als de betalingsreferentie. De bestelling wordt pas verstuurd als de betaling binnen is. Als het volledige bestelbedrag na 14 dagen niet op onze rekening staat, wordt je bestelling geannuleerd en is je product niet meer voor je gereserveerd. Onze bankgegevens zijn: Nathalie Hendriks, IBAN BE52 0688 9702 5109, BIC GKCCBEBB
  • Woon je in Nederland? Dan kan je ook betalen met iDeal. Als je die keuze gemaakt hebt, kan je via iDeal je eigen bank kiezen en in de vertrouwde bankomgeving de betaling onmiddellijk uitvoeren.
Door |2016-10-17T12:07:28+00:00september 20th, 2016|0 Reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.